8 стилни начина да носите бежов тренчкот

При избора на връхни дрехи много от нежния пол предпочитат стилни дъждобрани. Тренч моделите станаха особено актуални днес. Тази дреха може да се превърне от ежедневна визия в ненадминат вечерен тоалет. В тази статия ще споделим 8 стилни начина да носите бежов тренчкот.

Един от най-впечатляващите нови продукти беше пелерина, подобна на наметало. Много популярни са моделите с обемни ръкави, качулка и джобове. Страхотно дизайнерско решение би било:

асиметричен подгъв;
декоративни вложки;
плисиране.

В допълнение към бежовите тонове, цветовата схема включва още по-наситени цветове. Бежовите тренчкоти във всеки стил изглеждат възхитително и елегантно. Това е връхната точка на женския образ.

Кожените изделия се превърнаха в модна тенденция, която прави образа по-изтънчен. През предстоящия сезон дизайнерите се съветват да погледнат по-отблизо моделите с големи размери. Това са широки продукти, които въпреки грубия си стил ви позволяват да създадете много женствен и стилен лък.

Страхотен вариант за прохладна есенна вечер би бил дълъг дъждобран. Максималната дължина на продукт от леки материи е най-подходяща за тънки и високи дами. Тренчът все още е на върха на популярността. Двуредните продукти с колан и презрамки не бързат да напуснат водещите си позиции. Универсалността и удобството са основните предимства на тази опция за горно облекло.

Препоръки на стилисти

Бежовият тренчкот е символ на елегантност и класически стил. Комбинира се с всякакви дънки, поли и рокли. Дъждобрана много лесно се интегрира във всеки стил, което е основното му предимство. Нека да разгледаме няколко начина да носите този елемент от гардероба:

С шал или шал. Това са мултифункционални артикули, които могат да се носят по много начини. Този аксесоар ще ви помогне да добавите яркост към класическото облекло. Шалът може да бъде хвърлен върху раменете или вързан около врата. Оригиналното решение би било да се използва като колан. Що се отнася до шала, в този случай е по-добре да носите елементи с необичайни щампи в ярки цветове. По този начин можете да направите изображението си по-ефектно.
С жилетка и дънки. Това е най-печелившата комбинация. Всички тези елементи от гардероба изглеждат създадени един за друг. Този лък може да бъде допълнен с маратонки, обувки или сандали на ток. Най-добрият аксесоар ще бъде ярка чанта.
С пуловер. Тази опция е по-подходяща за любителите на експериментите. Продуктите могат да се носят не само под дъждобран, но и върху него, небрежно го хвърлят на раменете. Основното нещо е да изберете правилната комбинация.
С колан. Вместо класически колан е по-добре да използвате оригинален колан в необичаен дизайн, който може да подчертае талията и успешно да завърши визията.
С чанта за кръста. Чантата за колан е чудесна алтернатива на колана. Ще имате само полза от използването на такъв продукт. Първо, ще имате под ръка всички необходими дреболии, и второ, такъв аксесоар ще разнообрази лъка и ще го направи по-зрелищен и изразителен.
С бели дънки. Бежовите тренчкоти и белите дънки създават лекота и ефирност. Тази комбинация е по-подходяща за дами с дълги крака и тесен ханш.
С пола. Комбинирайки тези два елемента от гардероба един с друг, трябва да се помни, че полата трябва да е по-къса от самото наметало. Така можете да поддържате симетрия в тоалета.
С маратонки. Такава комбинация е по-подходяща за хора, които водят активен начин на живот и предпочитат удобството и практичността. Следователно комбинацията от различни стилистични посоки е напълно приемлива, особено ако резултатът е ефектни лъкове.

Производителите предлагат много опции за кройка и нюанси на бежов тренчкот. Разнообразието от възможности за избор ви позволява да изберете опцията специално „за себе си“, което директно дава възможност да изразите своята индивидуалност и да станете по-уверени. Цената на такъв артикул от гардероба варира в различни граници, всичко зависи от стила, производителя и материала на производство.