За провала на женските връзки

Това, което се случва на улицата, все повече напомня за пролетта и все повече жени в нашия тренировъчен център са в активно търсене. Рядко, но ярко слънце изпълва необвързаните с желание да намерят нова любов и да заживеят нов щастлив живот. Желанието е разбираемо, но за да му се даде възможност да се изпълни, би било хубаво да се работи върху грешките. Първо, да разберем какво е накарало старата любов да рухне. Второ, имате нужда от план, с цели, срокове и списък с правила.

Когато питам жените защо последната им връзка се провали, обикновено чувам два отговора. Първата е: „Той ме излъга от самото начало, престори се на истински мъж, но се оказа негодник. Вторият отговор е още по-интересен: „Вината е моя, той е прекрасен и наистина ме обичаше, но аз развалих всичко.“ Интересно е, че за първото и второто казвам нещо от сорта на: „Двама винаги са отговорни за това, което се случва в една връзка. Никога не се случва един човек да е абсолютно прав или абсолютно грешен.” И в такива ситуации обичам да цитирам известния треньор за личностно израстване Анджела Осипян:
„По правило крахът на нашите светли надежди може да бъде предвиден предварително, без значение как мъжът се „преструва“ в началото на връзката. Всъщност никой не се преструва – просто човек се разкрива от най-добрата страна, когато се влюби, а също така сме склонни несъзнателно да демонстрираме качества, които са точно противоположни на недостатъците. Ако сте по-внимателни и анализирате, можете да видите истинския характер на мъжа, който ще се прояви в бъдеще.

Мъж, с когото е невъзможно да се изгради нормално, щастливо семейство, се раздава през първите няколко месеца на срещата. Така че никой никого не мами, просто трябва да гледате и слушате по-внимателно. Попитайте го за всичко, започнете разговор за миналото – и се задълбайте в него. Той ще се радва на вниманието ви, а вие ще имате възможност да си направите изводи.

Списък с въпроси, които трябва да зададете на мъж в самото начало на една връзка, можете да получите в центъра за обучение на Relations.ru. Е, за тези, които искат да действат самостоятелно, в следващата статия ще говоря за признаци, които ясно ще изяснят, че щастлива и стабилна връзка с мъж няма да работи.