Често задавани въпроси (FAQ)

?
Имате ли Facebook страница?

Да. Във Facebook можете да ни откриете на https://www.facebook.com/ZaMama.eu/ 
Последвайте ни във Facebook като харесате страницата и ще можете лесно и приятно да следите актуалните ни предложения!

?
Имате ли Facebook група?

Да. ZaMama.eu е администратор на Facebook групата Заедно в кърменето, където всеки ден следим и споделяме актуални и полезни статии и публикации от медицински сайтове, страници на здравни заведения, "мамини" групи и др. за срещи, събития, съвети, новости и т.н.

?
Имате ли профил в Instagram?

Да. В Instagram ще ни намерите на https://www.instagram.com/zamama.eu/
@zamama.eu е нашият оазис на красивото, естетическо, емоционално споделяне на кърменето и майчинството без излишни думи. Изображения, които сами говорят за себе си.

?
Мога ли да направя плащане с кредитна/дебитна карта?

Опцията "Плащане с карта през Борика" засега не е активна.

Наличен е само метод на разплащане "Наложен платеж".

?
Мога ли да правя предложения/запитвания относно предлаганите продукти?

Разбира се! Всяко предложение е добре дошло!
Ако нещо Ви липсва, ако не откривате точно това, което търсите, ако смятате, че нещо в нашия асортимент може да се подобри или добави, пишете ни!
Обратната връзка е важна за нас! Само така можем да бъдем сигурни, че отговаряме на нуждите на своите клиенти!

?
Мога ли да върна закупена стока?

Да, ето как:
Ако вече сте закупили продукта и сте заплатили неговата стойност и доставка, следва да заявите писмено желанието си за връщане на продукта като ни изпратите попълнен стандартния формуляр за упражняване на правото на отказ от договора съгласно Приложение № 6 от ЗЗП на имейл info@zamama.eu до 14 дни от датата на доставката. Крайният срок за връщане на продукта се счита за спазен, ако ни изпратите или предадете продукта обратно преди изтичането на 14-дневния срок от упражняване правото си на отказ. След като получим върнатия продукт и се уверим в неговата непокътнатост, ще възстановим сумата по Вашата поръчка с паричен превод по фрима Еконт Експрес ООД/Спиди АД, на посочен от Вас адрес, или ще я приспаднем от следваща Ваша поръчка. Разходите за връщане на доставените стоки са за сметка на клиента.
За да приемем продукта обратно, е необходимо да го предадете на куриера с неговата оригинална опаковка с етикет и касова бележка, без каквито и да било следи от употреба, повреда или третиране от Ваша страна!

?
Задължително ли е да използвам Приложение № 6 към ЗЗП, за да върна закупена стока?

За да упражните правото си на отказ, можете да използвате стандартния формуляр за отказ съгласно приложение № 6 от Закона за защита на потребителите или да заявите недвусмислено по друг начин решението си да ни върнете закупената стока.

?
Кой поема разходите за връщане не закупената стока?

При упражняване на правото на отказ, разходите за връщане на доставените стоки са за сметка на клиента.

?
Ще ми бъде ли възстановена цялата сума, ако върна закупена стока?

Ще Ви възстановим всички суми, получени от Вас, включително разходите за доставка, освен в случаите, когато изрично сте избрали начин на доставяне на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от нас. Например:

  • Ако сте избрали начин на доставка „до офис на Спиди“, следва да Ви възстановим стойността и на продукта, и на доставката, тъй като това е най-евтиният вид стандартна доставка, предлагана от нас;
  • Ако сте избрали начин на доставка различен от доставка „до офис на Спиди“, следва да Ви възстановим стойността на продукта и на доставката, като удържим разликата между най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от нас и по-скъпата опция, избрана от Вас;
  • Ако сте избрали начин на доставка различен от доставка „до офис на Спиди“ за населени места без офис на Спиди, следва да Ви възстановим стойността и на продукта, и на доставката, тъй като в този случай нямате възможност да изберете най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от нас.
?
Защо да пазарувам от вас?

Добре знаем, че подобни на нашите продукти могат да се намерят и в други онлайн платформи за продажба и размяна на употребявани стоки. Но единствено пазаруването от легитимен търговски уебсайт, какъвто е ZaMama.eu, може да Ви предпази от евентуално неприятно преживяване от онлайн пазаруването.

Зад нашия бранд ZaMama.eu стои регистрирано търговско дружество, което отговаря пред закона за коректното изпълнение на своята дейност, спазвайки нормативните изисквания за електронна търговия. По този начин Вашите интереси за защитени от съответните надзорни органи.

При поръчка Вие доверявате личните си данни на легитимен търговец, носещ отговорност пред КЗЛД (Комисията за защита на личните данни).
При проблем или несъответствие с Вашата поръчка, имате възможност да защитите правата си пред КЗП (Комисията за защита на потребителите).

Но нашата цел не е да Ви „пробутаме“ проблемен продукт или да нарушаваме правата Ви на потребител.
Ние носим отговорност с името си за всяка наша продажба.
Ако имате някакви въпроси или възникне проблем, потърсете ни, обадете се, пишете! Ние ще отговорим! Ще направим всичко възможно, за да разрешим ситуацията във Ваша полза.
Ние се грижим за доброто си име, а за него са нужни доволни клиенти!

Все пак нашите клиенти не са просто клиенти – те са МАЙКИ!
Затова отношението ни към тях е още по-специално, още по-внимателно, още по-старателно!

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас