За нас

За нас

ZaMama.eu е електронен магазин за удобни, практични и качествени дрехи втора употреба за всяка жена, която иска да се чувства елегантна, уверена или просто комфортно в един от най-специалните и деликатни за нея периоди — бременност и кърмене.

НАЧАЛОТО...
Като майка прекрасно разбирам плюсовете на кърменето със специално предназначените за това дрехи. След като използвах блуза за кърмене за първи път едва с второто си дете, си дадох сметка що за удобство е и се запитах "Как изобщо съм се справяла с кърменето преди това?!?!". Улеснението е огромно! Особено за кърменето на обществени места и въобще извън дома. Нещо повече — кърменето на обществени места без такива дрехи е неудобно и смущаващо, а за някои дори невъзможно. Започнах да проучвам откъде да се снабдя с повече разнообразни и качествени дрехи за кърмене на достъпни цени. Не намерих. Представих си точното място, от което бих купувала такива дрехи и го създадох. Така се "роди" ZaMama.eu.

А ЗАЩО ВТОРА УПОТРЕБА...
Защото вярваме, че всеки заслужава втори шанс, дори и дрехите. Внимателно подбираме използвани дрехи във възможно най-добро състояние и ги връщаме към живота — на закачалката. Вече не е необходимо да се разделим със стотици левове, за да си набавим желаното разнообразие от цветове, кройки, материи. Предлаганите от нас дрехи на специализирани брандове струват до 10-12 пъти повече ако бъдат закупени нови. И не само спестяването е предимство, когато пазаруваме стоки second hand. "Зеленото пазаруване" е природосъобразно. А и стоките се предлагат в единични уникални бройки, което е характерно за бутиковата мода. Пък и така всяко пазаруване носи тръпката от откриването на най-добрата находка.

ЛОГОТО...
За оформлението на уютната начална страница на ZaMama.eu се погрижи талантливият художник, илюстратор и аниматор Наталия Атанасова. Поднасяме ѝ специални благодарности за приказното ни лого и с удоволствие споделяме с Вас още от нейния талант ТУК.